Nanodrill icoon

Nanodrill

Nanodrill

Dé compacte en kostenefficiënte boortechniek voor snelle aanleg van ondergrondse leidingen.

Met minimale overlast en een groter bereik bieden wij een flexibele oplossing voor glasvezel, gas, water, elektra en meer. Kies voor HVI Infra en ervaar de toekomst van probleemloze en snelle nutsvoorzieningen. De Nanodrill is een zeer compacte boortechniek die geschikt is voor het aanleggen van relatief korte ondergrondse leidingen voor glasvezel, gas, water, elektra en overige nutsvoorzieningen. Ook is deze techniek kostenefficiënt en leidt, net als de boogzinker, tot minder overlast voor de omgeving dan wanneer ondergrondse leidingen aangelegd worden door middel van het opengraven van een geul. Deze boortechniek is daarentegen flexibeler dan de boogzinker en heeft een groter bereik. HVI Infra is een van de weinige partijen in Nederland die deze techniek aanbiedt.

De voordelen op een rijtje:
Ervaar de vele voordelen van de revolutionaire Nanodrill van HVI Infra:

• Kostenefficiënt: Bespaar op kosten dankzij de efficiënte en snelle aanleg van ondergrondse leidingen. Met de Nanodrill kunt u tijd en geld besparen.
• Minimale overlast: Voorkom verstoring van de omgeving. In tegenstelling tot het opengraven van geulen, veroorzaakt de Nanodrill minimale overlast voor bewoners en bedrijven.
• Flexibiliteit: Dankzij de flexibiliteit van de Nanodrill kunt u leidingen op verschillende locaties en onder verschillende omstandigheden aanleggen. Pas de techniek moeiteloos aan uw specifieke behoeften aan.
• Groter bereik: Met de Nanodrill kunt u over relatief korte afstanden ondergrondse leidingen aanleggen. Profiteer van het grotere bereik van deze techniek.
• Veelzijdigheid: Of het nu gaat om glasvezel, gas, water, elektra of andere nutsvoorzieningen, de Nanodrill is geschikt voor diverse toepassingen. Realiseer al uw leidingprojecten met één efficiënte techniek.

Direct contact

Veel gestelde vragen

Wat is een Nanodrill?

De Nanodrill is een zeer compacte boortechniek die geschikt is voor het aanleggen van relatief korte ondergrondse leidingen voor glasvezel, gas, water, elektra en overige nutsvoorzieningen.

Wat is het voordeel van de Nanodrill in vergelijking met een boogzinker?

Beide technieken zijn kostenefficiënt en leiden tot minder overlast voor de omgeving dan wanneer ondergrondse leidingen aangelegd worden door middel van het opengraven van een geul. In vergelijking met een boogzinker is de nanodrill boortechniek flexibeler en heeft een groter bereik.

Zorgt de aanleg met een Nanodrill voor overlast?

Nee, in tegenstelling tot het opengraven van geulen, veroorzaakt de Nanodrill minimale overlast voor bewoners en bedrijven.

Is de Nanodrill duur in vergelijking met traditionele methodes?

In vergelijking met de traditionele methodes kun je juist tijd en geld besparen dankzij de efficiënte en snelle aanleg van ondergrondse leidingen.

Waarom kiezen voor de Nanodrill van HVI Infra?

HVI infratechniek is als multidisciplinaire en innovatieve aannemer uw dienstverlener in het slagvaardig aanleggen en onderhouden van infrastructurele netwerken voor het transport en de distributie van energie, water, gas, warmte, verlichting, data- en telecomverkeer en een van de weinige partijen in Nederland die deze techniek aanbiedt.

Quote

Nanodrill: Waar kostenbesparing en minimale overlast samenkomen.

HVI-Infratechniek

Medewerker HVI Infratechniek

Wilt u meer weten over Nanodrill?

Onze overige diensten

Grond werken icoon
Grond werken
Montage werken icoon
Montage werken
Boogzinkeren icoon
Boogzinkeren
Transport icoon
Transport