OVER ONS

Wij zijn HVI
Infratechniek

Waarmee kunnen we u helpen?

Grond werken
Grond werken
Montage werken
Montage werken
Boogzinkeren
Boogzinkeren
Nanodrill
Nanodrill
Transport
Transport

Over ONS

Betrouwbaar en flexibel in de grond

HVI infratechniek is als multidisciplinaire en innovatieve aannemer uw dienstverlener in het slagvaardig aanleggen en onderhouden van infrastructurele netwerken voor het transport en de distributie van energie, water, gas, warmte, verlichting, data- en telecomverkeer. Van meedenken bij idee tot ontwerp met onze opdrachtgevers, van uitvoering tot beheer, HVI beschikt over diverse specialisaties waardoor zij in staat is turn-key projecten voor haar opdrachtgevers uit te voeren. HVI heeft in haar opdrachten veelvuldig de verantwoordelijkheid in meer dan één fase. Het bieden van leveringszekerheid is voor onze opdrachtgevers van groot belang.

HVI draagt als dienstverlener de medeverantwoordelijkheid om aan deze eis te kunnen voldoen, waarbij de geleverde kwaliteit een essentiële rol speelt. Bewaking van de kwaliteit wordt uitgeoefend door geïntegreerde beheersystemen en procedures. Een veranderende markt is van invloed op de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. HVI speelt continu in op de veranderende rol door met haar bedrijfsprocessen aan te sluiten op de behoefte van de opdrachtgever met als doel om hem zoveel mogelijk te ontzorgen. De servicegerichte instelling en multidisciplinaire expertise in combinatie met vakkundige medewerkers maken HVI infratechniek de geschikte partner voor werkzaamheden op het gebied van infrastructuur in Nederland, België en Duitsland.

Direct contact
Quote

We hebben veel kennis van infratechniek, aanleg en montagewerken.

HVI-Infratechniek

Medewerker HVI Infratechniek

Onze Specialiteiten

Kennis van infratechniek, aanleg en montagewerken.

HVI infratechniek is een dienstverlenend bedrijf. We hebben veel kennis van infratechniek, aanleg en montagewerken. Denk hierbij aan aanleg: Verkeers regel installatie (VRI),  OV Werkzaamheden, FTTH, FTTB, FTTS, Gas en Water, Zakelijke glasvelverbindingen, Private Glasvezelverbindingen.

Wij zijn veelzijdig betreft montagewerken, wij zijn in staat uw complete glasvezelverbinding/ koperverbinding volledig te installeren, wij leggen voor uw de desbetreffende buis blazen tubes en of de glasvezelkabel in en doormiddel van fusielassen geven wij u de perfecte glasvezelverbinding. daarnaast beschikt HVI over diverse kopermonteurs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vacatures HVI Infratechniek
Verkeers regel installatie (VRI)
Verkeers regel installatie (VRI)
OV Werkzaamheden
OV Werkzaamheden
Fiber to the Home (FTTH)
Fiber to the Home (FTTH)
Fiber to the Building (FTTB)
Fiber to the Building (FTTB)
Fiber to the Site (FTTS)
Fiber to the Site (FTTS)
Gas en Water
Gas en Water
Zakelijke glasvelverbindingen
Zakelijke glasvelverbindingen
Private glasvezelverbinding
Private Glasvezelverbindingen

Wilt u een offerte aanvragen
of direct contact?