Boogzinkeren

werkvoorbereider infratechniek

werkvoorbereider infratechniek

Wordt jij onze nieuwe werkvoorbereider?

Als werkvoorbereider kom je terecht in een team van experts die dagelijks werken aan uitdagende projecten binnen deze niche. We zijn op zoek naar een gedreven werkvoorbereider met ervaring in ondergrondse infrastructuur om ons team te versterken.

Wij zijn wij?
HVI Infratechniek is uw onderaannemer voor verschillende soorten infra werken. Wij kunnen snel schakelen voor eventuele storingen. HVI Infra gaat daarnaast ook geen storing uit de weg. Wij staan 24/7 voor onze opdrachtgevers klaar! De medewerkers van HVI Infra is voor diverse infra werken opgeleid. Onze kracht is om het aan ons uitbestede werk probleemoplossend, snel en efficiënt uit te voeren, met oog voor perfecte afwerking en oplevering. Dat is onze specialiteit en dat is waar wij goed in zijn. Hierdoor kan onze klant zich richten op haar kernactiviteiten. HVI Infratechniek is uw betrouwbare onderaannemer!

Jouw Verantwoordelijkheden
• Technische Voorbereiding: Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van onze projecten. Dit omvat het opstellen van gedetailleerde werkdocumenten en plannen.
Administratieve Organisatie: Je zorgt voor een vlotte administratieve organisatie. Dit betekent het opstellen van werkmappen en het verzorgen van Klic-meldingen en de bijbehorende afhandeling.
Klantrelaties: Het onderhouden van contacten met onze klanten en netbeheerders is een belangrijk onderdeel van je rol. Je bent het aanspreekpunt en zorgt voor een heldere communicatie.
Efficiëntie: Bij alles wat je doet, streef je naar efficiëntie. Je bent bedreven in het plannen en organiseren van werkzaamheden, en je zorgt ervoor dat projecten soepel verlopen.

Wij bieden jou
• Een gezellige organisatie;
• Een goed salaris en CAO;
• Een fijne werkplek

Wie wij zoeken
• Ervaring in ondergrondse infrastructuur.
• Een passie voor het vak en de ambitie om in een gespecialiseerd team te werken.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen schakelen tussen klanten en collega's.
• Het vermogen om overzicht te houden, zelfs in drukke situaties.

Enthousiast? Stuur dan snel je sollicitatiebrief naar j.dehaas@hvi-infra.nl Wil je meer informatie dan kun je HVI infratechniek bereiken op 073-7200700.

Solliciteren

Wilt u meer weten over deze vacature?